12 Individu Yang Wajib Memiliki Mesin Ioniser Water

PANDANGAN PRIBADI:

Catatan ini berdasarkan pengalaman kami 6 tahun (2016-2022) memiliki dan mengamalkan air ioniser sebagai minuman secara fresh dari mesin :

 1. Masalah gout, lazimnya kaum lelaki. Mereka sikit minum air kosong dan gemar minum air berkarbonat ketika memandu untuk perjalanan jauh atau bersukan.
 2. Masalah tenaga batin akibat kencing manis terutama lelaki. Mungkin bermula ketika berumur 40an. Antara punca juga ialah kurang minum air kosong dan gemar minum air berkarbonat ketika usia muda.
 3. Masalah fibroid khas kaum wanita. Mengambil masa sikit untuk mengecut mungkin setahun atau 4 bulan mengikut saiz fibroid dan cara amalan minum air berciri mikro cluster yang halus ini.
 4. Ingin awet muda dan cantik kulit terutama wanita. Tiga cara guna air ini... untuk diminum sepanjang hari berterusan, spray dan juga untuk dibuat mandi atau bilasan selepas mandi dengan menggunakan beauty water.
 5. Masalah kanser terutama kanser payu dara. Ingat ye... kangen water bukan ubat! Namun ia banyak membantu mempercepatkan kesembuhan. Orientasi kangen water berlandaskan pendekatan komplemantari treatment bersama perubatan hospital dan klinik.
 6. Masalah usus seperti sukar buang air besar. Alhamdulillah jika anda boleh buang air besar di awal pagi atau setiap hari dikira ok tu... Tahniah!. Ramai orang semakin tua, semakin kurang minum air kosong. Alasan diberi ialah tidak dahaga! Sepatutnya kita minum ikut dos, bukan ikut rasa dahaga!
 7. Masalah prostate khasnya kaum lelaki.
 8. Masalah gerd terutama mereka yang selalu stres dan cepat emosi.
 9. Masalah sukar tidur malam terutama individu yang sukar memaafkan semua orang.
 10. Mereka yang suka bersedekah dan membantu orang sakit terutama ibu bapa.
 11. Mereka suka mengkaji dan kurang membebel.
 12. Mereka yang cekal jika ingin berbisnes sekurang-kurangnya 7 tahun.

Maaf ini adalah catatan berdasarkan pengalaman memiliki mesin kangen dan memaksimakan penggunaaan mesin ini. Jika salah tolong betulkan ye...

Terima kasih.

#airsihat
#kangenwaterbukanubat.

Comments

Popular Posts