BMC - APA NILAI YANG DITAWARKAN DALAM BISNES KANGEN?Antaranya program CSR membantu ramai orang mengurangkan penderitaan penyakit melalui air sihat dan bersih dan sebagai sumber pendapatan jika rajin dan kreatif sebagai seorang usahawan.

Contoh kajian kes terkini...
*Testimoni TRUE HEALTH dari team JDT* (Kesihatan Badan, Kesihatan Keewangan dan Kesihatan Kerohanian)

4 inggu lepas bro Rahman & scifu Uda berjumpa ustaz Zul. Ayah ustaz Zul yg bertongkat sudah tidak bertongkat lagi sejak minum kangen Alhamdulillah. 

*30/3/22 - Selepas 2 hari Ustaz Zul melihat tingginya nilai tambah mesin kangen dan terus decide memiliki mesih k8 dng CASH* Ustaz berkongsi air kpd staff dan bkn staff. 

*Ustaz mengorak langkah dng menjual Sanitizer/Antiseptik melalui Social media. Ustaz Zul sudah pun menghasilkan 1000 botol dan menjana lebih RM29,000 dlm masa 3 minggu.*

*26/4/22 - Ustaz Zul sudahpun memiliki mesin SUPER 501 dan membuat pembayaran secara CASH* utk mempertingkatkan bisnes dan perkongsian beliau.

*Kini Ustaz Zul sudahpun memiliki 2 Mesin Kangen secara PERCUMA setelah 4 minggu berkangen*

Ustaz Zul belum mengambil kira jika beliau mempromosikan Mesin Kangen. Sudah tentu akan mendapat pulangan yg lebih tinggi dari hanya menjual produk air dari mesin Kangen.

*Jom kita ikhtiarkan memiliki mesin Kangen dengan beberapa cara pembiayaan yg ada insha Allah*

Hubungi saya atau Distributor2 Top Gun atau KMS Hasanah yg kita kenali...

#team JDTComments

Popular Posts